شرح حال و مقام محمّد زکریای رازی پزشک نامی ایران

[cb:blog_page_title]

[cb:blog_slogan]

[cb:blog_page_title]

[cb:blog_title]
[cb:blog_page_title] [cb:blog_address]

 پاره ای از مورخین اروپائی و دانشمندانی که داستان زندگانی رازی را نگاشته، مانند: لئون لافریکن بر آن که وی در کودکی و جوانی بتعلم در دبستانهای ری پرداخته و خواندن و نوشتن و حساب را آموخته و پس از آن هر قدر پدر، او را اسرار به داد و ستد و تجارت می نماید محمد شانه خالی می کند و به عود نواختن و غنا می پردازد. ولی اصولاً نمی توان قبول کرد مردی با این هوش توانسته باشد برای تحصیل آرام وساکت بماند و به این دلیل عقیده مورخین و نویسندگان مغرب در این باب پسندیده تر به نظر می رسد که رازی دانش، فلسفه و نجوم را در این شهر یادگرفته و قطعی است آموختن فلسفه برای رازی جلوتر از دانش طب می باشد.

بگفته برخی رازی در 35 و به گفته پاره ای در 39 یا چهل سالگی به علم طب پرداخته یعنی در حدود سال 275 ه. برای فراگرفتن پزشکی به جانب بغداد شتافته و تحصیل طب را در آنجا تکمیل نموده.
 
 ...
 
 
شناسنامه:
شرح حال و مقام محمد زکریای رازی پزشک نامی ایران/ دکتر محمود نجم آبادی

چاپخانه علمی،1318.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


موضوعات مرتبط: معرفی کتاببزرگسالان
برچسب‌ها: شرحشرح حالمعرفی کتابچاپخانهرسالهمقدمهدانشمنداندانشمنددانشمن ایرانیطب یا پزشکیشرح حال و مقام محمدعربیعلمیعلمچاپخانه علمیشرح حال و مقامشرح حال و مقام محمد زکریای رازی پزشک نامی ایرانشرح حال و مقام محمد زکریای رازی پزشک نامی ایرانپزشک نامینامینامکتاب رازیرازسوجه تسمیهعودآوازنواختنپرداختنپیشوادانشکیمیاشاربجوانجوانیشبابتعلمدبستانزکریازکریای رازیمحمد بن زکریاعربیشرح زندگانیزندگانیابوبکرپزشکایرانپزشک نامیپزشک نامی ایرانایرانیRhasesاروپائیانطب 3539چهللئونلافریکنلئون لافریکنابن ابی اصبیعهاصبیعهغنافلسفهنجومحسابمورخینریششبابپزشکیکودکیکودکابوبکر محمدسلیمانحسانسلیمان بن حسانابن جلجلاندلسیابن جلجل اندلسیشیمیابو ریحان بیرونیبیرونیابوریحانتجارت دادداد و ستدستدمحمدبغدادتاجر

تاريخ : پنج شنبه 4 شهريور 1400 | 22:31 | نویسنده : Za.Za.Me |

.: Weblog Themes By K 2 C O D :.